Pšenica špaldová je starý pôvodný druh pšenice, ktorá sa dnes radí medzi kráľovné ekologického poľnohospodárstva. Okúzli Vás jej netypická oriešková chuť. Špaldové kernotto...
Pšenica špaldová je starý pôvodný druh pšenice, ktorá sa dnes radí medzi kráľovné ekologického poľnohospodárstva. Okúzli Vás jej netypická oriešková chuť. Špaldové kernotto...
Pšenica špaldová je starý pôvodný druh pšenice, ktorá sa dnes radí medzi kráľovné ekologického poľnohospodárstva. Okúzli Vás jej netypická oriešková chuť. Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej. Je vhodné do polievok, fašírok, na dusenie, so zeleninou a je vynikajúce aj ako príloha.
Zloženie: krúpy veľké z pšenice špaldovej bio
Základná príprava: Špaldové kernotto prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, osolíme, pridáme kvapku oleja a varíme pod pokrievkou bez miešania. Po 20-30 minútach je zrno chrumkavé, po 50 minútach mäkké. Po uvarení necháme 5 minút dôjsť.
Výživové údaje v 100 g
Energia 1560 kJ / 370 kcal tuky 3,40 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,40 g sacharidy 67,00 g - z toho cukry 3,20 g vláknina 8,70 g bielkoviny 14,00 g soľ 0,00 g
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant89 % • 1 896 recenziíĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.