Green Apotheke Bulgur tmavý 500g
Mlynský obilný výrobok.
Osobitá oriešková chuť a ľahká stráviteľnosť. So zeleninou na tanieri tvoria krásny farebný kontrast. Tmavý bulgur je...
1,79 €
Doprava 2,49 €,Na sklade
Garantovaný nákup z Grizly.
Zoradiť:
Odporúčané ponuky (2)
Na sklade • 1 variant1,9 €97 % • 1 881 recenziíShop roka '23 - FinalistaĎalšie informácie
Green Apotheke Bulgur tmavý 500g
Mlynský obilný výrobok.
Osobitá oriešková chuť a ľahká stráviteľnosť. So zeleninou na tanieri tvoria krásny farebný kontrast. Tmavý bulgur je...
Bulgur poznám a varím ho. Tento som zatiaľ nevyskúšala, oproti bulguru tmavému, ktorý poznám , je tento oveľa svetlejší a drobnejší. Ako sa vari a chutí zatiaľ nemôžem posúdiť.
Osobitá oriešková chuť a ľahká stráviteľnosť. So zeleninou na tanieri tvoria krásny farebný kontrast. Tmavý bulgur je predvarená, nalámané celozrnná tvrdá pšenica. Zrno sa vyčistí, uvarí, usuší a podrví na menšie kúsky. V slovenskej kuchyni sa bulgur používa do plniek, fašírok, polievok alebo ako príloha k mäsám. zloženie:
Pšenica - stredne mletá.
Môže obsahovať stopy zeleru.
Príprava:
Bulgur dôkladne prepláchnite, zalejte vriacou vodou (pomer 2: 1, voda: bulgur), pridajte soľ a kvapku oleja. Povarte 2 minúty a ďalších 20 min nechajte dôjsť.
Mlynský obilný výrobok.Osobitá oriešková chuť a ľahká stráviteľnosť. So zeleninou na tanieri tvoria krásny farebný kontrast.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant1,9 €97 % • 1 881 recenziíShop roka '23 - FinalistaĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Bulgur poznám a varím ho. Tento som zatiaľ nevyskúšala, oproti bulguru tmavému, ktorý poznám , je tento oveľa svetlejší a drobnejší. Ako sa vari a chutí zatiaľ nemôžem posúdiť.
Milujem bulgur a som rada, že som zohnala aj tento netradičný, tmavý. Jeho príprava je veľmi jednoduchá a je uvarený ešte rýchlejšie ako ryža. Odporúčam pred zaliatím vriacou vodou opražiť niekoľko minút na panenskom kokosovom oleji, kým nezačne tmavnúť a potom zaliať, nechať pár minút dusiť a odstaviť. Prikrytý dôjde. Použitie je presne také isté ako pri ryži, takže nemusíte stále variť "čínsku pomstu" alebo tarhoňu ale skúsiť niečo netradičné a uvariť bulgur.