Špaldová krupica celozrnná Bio Probio 400 g
Krupica zo starého druhu pšenice v biokvalite. Ide o nahrubo zomleté zrno obilia. Špaldová krupica sa výborne hodí na zahusťovanie...
Špaldová krupica celozrnná Bio Probio 400 g
Krupica zo starého druhu pšenice v biokvalite. Ide o nahrubo zomleté zrno obilia. Špaldová krupica sa výborne hodí na zahusťovanie...
Krupica zo starého druhu pšenice v biokvalite. Ide o nahrubo zomleté zrno obilia. Špaldová krupica sa výborne hodí na zahusťovanie polievok a krupicovú kašu. Keď jedlo pripravíte z celozrnnej múky, môže mať tmavšie zafarbenie, než ste zvyknutí. Tmavšia farba ale neuberá pokrmu na chuti, práve naopak. Celozrnná krupica krásne vonia, aj dobre chutí.
Využitie
Kaša - z krupice môžete pripraviť chutnú kašu.
Zahusťovanie - krupica patrí medzi skvelých pomocníkov pri zahusťovaní, hodí sa predovšetkým do polievok.
Knedle, cestoviny, halušky - krupicu dobre využijete aj pri príprave varených príloh.
Nákyp - z krupice uvarte hustú kašu, nechajte ju vychladnúť a zamiešajte do nej žĺtky a ušľahaný sneh z bielkov, do zapekacej formy dajte túto zmes striedavo s ovocím, potom nechajte všetko zapiecť 15 minút na 200 ° C, pri podávaní môžete ozdobiť sirupom.
Krupica je nahrubo zomleté zrno obilia. Medzi krupicou a múkou je rozdiel len v hrubosti mletia. Hrubá múka je o niečo jemnejšie zomletá krupica.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant3,42 €91 % • 627 recenziíUdržateľný e-shopĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.